Teade Prillimäe riigimetsa majanduskava valmimisest ja kinnitamisest
22.06.2023

Täname Teid Prillimäe riigimetsa metsatööde planeerimiseks korraldatud avalikul arutelul osalemise ja RMK-le esitatud ettepanekute eest.

Kokkuvõttega metsatööde arutelust, mis sisaldab ka esitatud ettepanekuid ja nendega arvestamise või mittearvestamise põhjendusi ja muid selgitusi, on võimalik tutvuda
https://media.rmk.ee/files/Prillimae_kohtumise_memo_16.02.2023.pdf.

Kava projektile täiendavaid ettepanekuid Prillimäe kogukonnalt ei laekunud.

Kogukonna ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Prillimäe riigimetsa majanduskava aastateks 2023–2032. Kinnitatud riigimetsa majanduskava on avaldatud
Prillimae_riigimetsa_metsatoode_kava_2023_2032.pdf (rmk.ee)

Margus Emberg
RMK Raplamaa metsaülem
raplamaa@rmk.ee
51 42 148
***
Teade Prillimäe metsatööde kava projekti valmimisest
15. märts 2023

Täname kohalikku kogukonda Kohila Prillimäe riigimetsa kõrgendatud avaliku huviga alal metsatööde planeerimiseks RMK-le esitatud ettepanekute eest.

Kogukonna ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Prillimäe riigimetsade majandamise kava projekti aastateks 2023-2032. Projektiga ehk kinnitamata kavaga on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Ootame koostatud Prillimäe riigimetsade majandamise kava projektile kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid aadressile raplamaa@rmk.ee 06. aprilliks 2023. a.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsa-aladel on kättesaadav RMK kodulehel.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Margus Emberg
RMK Raplamaa metsaülem
Raplamaa@rmk.ee
514 2148
***
Kutse Prillimäe küla metsatööde arutelule
31. jaanuar 2023

Anname teada, et RMK alustab Prillimäe külas asuva riigimetsa pikaajalise metsatööde kava koostamist varem kui esialgu plaanis (2028. aastal), sest suur hulk puid on ära kuivanud. Kuna tegemist on metsaga, mida kohalik kogukond igapäevaselt kasutab, soovime kohaliku kogukonna ja omavalitsuse ootused RMK-le enne kava koostamist ära kuulata ja välja selgitada, kuidas korraldada metsatöid selliselt, et need kohalikke elanikke võimalikult vähe häiriks.

Koostasime selle ala piires olevate metsade kaardid ja iseloomustuse. Juhime tähelepanu, et tegemist ei ole konkreetse metsatööde plaaniga, vaid metsaala üldise kirjeldusega. Prillimäe küla metsaala piiride ja seal paiknevate metsade kirjeldusega saab tutvuda RMK kodulehel. Annan meelsasti selgitusi ka telefonitsi.

Kutsume kohalikku kogukonda kohtumisele aruteluks ja ringkäiguks metsas kortermaja Sõpruse põik 8 juures Kähriku tänava lõpus 16. veebruaril 2023 kell 16.00.

Ootame kohalikult kogukonnalt ja omavalitsuselt ettepanekuid, millele pöörata tähelepanu Prillimäe küla metsatööde plaanimisel, jooksvalt telefoni teel või aadressile raplamaa@rmk.ee 22. veebruariks 2023.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsaladel on kättesaadav RMK kodulehel

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna hulgas.

Margus Emberg
RMK Raplamaa metsaülem
Raplamaa@rmk.ee
514 2148