Teade Iira küla riigimetsa majandamise kava valmimisest ja kinnitamisest
31.mai 2023

Täname kohalikku kogukonda, omavalitsust ja elanikke Iira küla riigimetsa metsatööde planeerimisel osalemise eest.  

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Iira küla ümbruse riigimetsa majandamise kava aastateks 2023–2032. Rapla Vallavalitsus on kava kinnitanud. Kinnitatud Iira küla riigimetsa metsatööde kava on avaldatud RMK kodulehel.

Margus Emberg
RMK Raplamaa metsaülem
Raplamaa@rmk.ee
514 2148

***

Teade Iira küla metsatööde kava projekti valmimisest
15. märts 2023

Täname kohalikku kogukonda Iira küla riigimetsa kõrgendatud avaliku huviga alal metsatööde planeerimiseks RMK-le esitatud ettepanekute eest.

Kogukonna ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Prillimäe riigimetsade majandamise kava projekti aastateks 2023-2032. Projektiga ehk kinnitamata kavaga on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Ootame koostatud Iira küla riigimetsade majandamise kava projektile kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid aadressile raplamaa@rmk.ee 06. aprilliks 2023. a.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsa-aladel on kättesaadav RMK kodulehel.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Margus Emberg
RMK Raplamaa metsaülem
Raplamaa@rmk.ee
514 2148

***
Kutse metsatööde arutelule Iira riigimetsas
30. jaanuar 2023

Anname teada, et RMK alustab Iira külas kortermajade ümbruses asuva riigimetsa pikaajalise metsatööde kava koostamist. Kuna tegemist on metsaga, mida kohalik kogukond igapäevaselt kasutab, soovime kohaliku kogukonna ja omavalitsuse ootused RMK-le enne kava koostamist ära kuulata ja välja selgitada, kuidas korraldada metsatöid selliselt, et need kohalikke elanikke võimalikult vähe häiriks.

Koostasime selle ala piires olevate metsade kaardid ja iseloomustuse. Juhime tähelepanu, et tegemist ei ole konkreetse metsatööde plaaniga, vaid metsaala üldise kirjeldusega. Iira küla metsaala piiride ja seal paiknevate metsade kirjeldusega saab tutvuda RMK kodulehel. Annan meelsasti selgitusi ka telefonitsi.

Kutsume kohalikku kogukonda kohtumisele aruteluks ja ringkäiguks metsas kortermajade sissesõidu juures 14. veebruaril 2023 kell 16.00. Ootame kohalikult kogukonnalt ja omavalitsuselt ettepanekuid, millele pöörata tähelepanu Iira küla metsatööde plaanimisel, jooksvalt telefoni teel või aadressile raplamaa@rmk.ee 22. veebruariks 2023.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsaladel on kättesaadav RMK kodulehelt.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Margus Emberg
RMK Raplamaa metsaülem
raplamaa@rmk.ee