Teade Raadna ümbruse riigimetsa majandamise kava valmimisest ja kinnitamisest
31.mai 2023

Täname kohalikku kogukonda, omavalitsust ja elanikke Raadna ümbruse riigimetsa metsatööde planeerimisel osalemise eest.  

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Raadna ümbruse riigimetsa majandamise kava aastateks 2023–2032. Mustvee Vallavalisus on kava kooskõlastanud. Kinnitatud Raadna riigimetsa metsatööde kava on avaldatud RMK kodulehel.

Koidu Simson
RMK Alutaguse metsaülem
504 0082
alutaguse@rmk.ee

Teade Raadna ümbruse riigimetsa pikaajalise kava projekti valmimisest
02.mai 2023

Täname kohalikku omavalitsust ja elanikke Raadna ümbruse Peipsi järve ja Jõhvi-Tartu maantee vahelise ala riigimetsa kõrgendatud avaliku huviga alal metsatööde planeerimiseks RMK-le saadetud ettepanekute eest.

Oleme analüüsinud saabunud ettepanekuid. Kokkuvõttega, mis sisaldab kõiki esitatud ettepanekuid ja vastuseid neile, on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Raadna ümbruse riigimetsade majandamise kava projekti aastateks 2023-2032. Projektiga ehk kinnitamata kavaga on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Ootame koostatud Raadna riigimetsade majandamise kava projektile kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid aadressile alutaguse@rmk.ee 23.maiks 2023. a.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsa-aladel on kättesaadav RMK kodulehel.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Koidu Simson
RMK Alutaguse metsaülem
504 0082
alutaguse@rmk.ee

***

Ettepanekud Raadna metsatööde paremaks korraldamiseks
31. jaanuar 2023

Anname teada, et RMK alustab Jõgevamaal Mustvee vallas Raadna külas Raadna kõrgendatud avaliku huviga alal asuva riigimetsa pikaajalise metsatööde kava koostamist. Oleme hinnanud, et tegemist on metsadega, mida kohalik kogukond kasutab igapäevaselt.

Soovime kohaliku kogukonna ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid arvestades koostada alale kümneks aastaks kava. Koostasime selle ala piires olevate metsade kaardid ja iseloomustuse. Juhime tähelepanu, et tegemist ei ole konkreetse metsatööde plaaniga, vaid metsaala üldise kirjeldusega. Raadna metsaala piiride ja seal paiknevate metsade kirjeldusega saab tutvuda RMK kodulehel.

Ootame kohaliku kogukonna ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid aadressil alutaguse@rmk.ee või telefoni teel 504 0082 enne 22. veebruari. Ettepanekute põhjal koostame pikaajalise metsatööde kava projekti, millele on veel võimalik esitada täiendavaid ettepanekuid. Palume anda teada, kui olete huvitatud arutelust Raadna ümbruse metsas.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsaladel on kättesaadav RMK kodulehelt.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK neil, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Koidu Simson
alutaguse@rmk.ee
504 0082